Un an de PrinArad.info

In urma cu un an de zile, Daniel scria primul articol pe PrinArad.info: Seara de Lectura in Arad. In aceeasi zi, 7 august 2010, am publicat si eu primul meu articol pe acest blog: Karaoke in Club Flex.

Acum, PrinArad.info se lauda cu 324 articole si 284 comentarii. Suntem parteneri media ai Clubului Flex si al proiectului Lecturi Urbane Arad.

Am trecut prin cateva concursuri, am plecat la Londra cu bilete castigate cu un articol scris pe acest blog, am scris despre Arad si despre excursii in jurul orasului.

Trebuie sa multumesc celor care mi-au fost alaturi in anul ce s-a scurs: Daniel – pentru ca a creat acest blog, m-a invitat sa scriu aici , iar acum mi l-a facut cadou -, Alex- pentru ca mereu imi face colajele foto si video si pentru ca imi sustine orice nebunie -, Emi – pentru ca a avut nervi sa filmeze la evenimente si sa ma ajute cu interviurile, dar si doctorul meu de familie – care mi-a sugerat ca cea mai buna terapie cand cineva trece prin divort este sa incepi sa scrii. Nu ii uit nici pe cei care ne-au citit si comenteaza, ajutandu-ne sa oferim informatii corecte.

Dar PrinArad.info nu se opreste aici. Povestea merge mai departe si speram sa putem pune articole, poze si filmari de la alte evenimente aradene (si nu numai).