Top 5 cele mai populare articole pe blog (II)

Saptamana asta va innebunesc cu listele. Sa nu care cumva credeti ca nu am idei ce sa scriu… departe de mine asta. Insa ma apropii de 3 ani de prinarad.info si cred ca cel mai fain e sa te uiti in urma si sa faci liste.

Blogul este hostat pe wordpress.com doar din noiembrie 2012, asadar voi lista cele mai populare 5 articole conform statisticilor din noiembrie 2012 pana acum.

1. Aplicatii pentru Android pe care le folosesc: l-am scris ca un fel de completare/raspuns la un articol scris de Dani si uite ca a prins foarrrrte bine. Il tin la zi , editand destul de des lista de aplicatii de care ma satur si/sau ma indragostesc.

2. Interviu: Claudiu Moga Dan ne vorbeste despre cicloturism: stiti ca promovez turismul in toate formele lui – atata timp cat nu e vorba de vreo agentie implicata. Asadar, un nebun – in cel mai frumos sens – care vedea lumea pe bicicleta primeste aprecierile care i se cuvin.

3. Site-uri de travel pe care le folosesc si recomand: sunt precauta atunci cand recomand ceva. Si stiti bine ca adevertorialele nu au ce cauta pe aici pe blog. Asadar, scriu din experienta. O alta lista pe care o tin la zi si o editez cand gasesc ceva nou.

4. Cele mai romantice locuri pe care le-am vizitat: o idee proprie de a face o mica “campanie” intre bloggerite inainte de Sf. Valentin. Un articol care prinde inca foarte bine la cititori.

5.Cadouri Handmade pentru Valentine’s Day si Dragobete: imi place la nebunie ca un astfel de articol e citit de multi dintre voi. Eu sunt innebunita dupa arta handmade si vad ca si cititorii mei sunt. In fiecare an am grija sa tin articolul la zi. Si nu , nu este un advertorial.