Top 5 cele mai populare articole pe blog (VI)

Din aceeasi serie:

Top 5 cele mai populare articole pe blog in 2013
Top 5 cele mai populare articole pe blog (II)
Top 5 cele mai populare articole pe blog (III)
Top 5 cele mai populare articole pe blog (IV)
Top 5 cele mai populare articole pe blog (V)

Perioada de referinta: 04 Mai 2014 – 02 August 2014

1. Aplicatii pentru Android pe care le folosesc: continua sa ramana cel mai popular / citit articol de pe blog. Il tin la curent la intervale regulate, mai ales ca am obiceiul sa renunt la aplicatii atunci cand nu mai ii ofera ce am nevoie.

2. Cum sa o ceri in casatori?: daduse vina pe Sf. Valentin trimestrul trecut, dar vad ca articolul ramane popular. Sa am cititori romantici, oare?

3. Cateva reguliā€¦de bun simt: articol de suflet, scris la nervi. Spre bucuria mea nu am mai adaugat chestii noi pe acolo (inca). Insa ramane un articol numai bun de dat peste bot celor certati cu bunele maniere.

4. Excursii de o zi din Arad: ma bucura sa vad un articol de travel printre cele mai populare. Localizarea Aradului chiar ne ofera multe posibiliti de a iesi din oras in timpul weekendului. Si vara e numai buna pentru astfel de iesiri.

5. Sfaturi utile pentru a pune bani la pusculita: un articol de care sunt foarte mandra. Si ma bucur cand mai reusesc sa adaug ceva pe lista. De fiecare data cand primesc factura de energie electrica, toti prietenii ma intreaba cum reusesc sa tin costurile mici. Eh, cititi aici!