Top 5 article pe blog (ianuarie – iunie 2013) (I)

Imi plac listele. M-am invatat sa folosesc liste de cand lucrez cu ai mei colegi din USA (iaca imediat sunt 6 ani). Dar imi plac si top-urile de orice fel. Asadar, lista + top = cele mai citite 5 articole pe blog in 2013.

1.Aplicatii pentru Android pe care le folosesc: un articol in care am listat aplicatiile pentru Android care au fost instalate la un moment dat pe telefonul meu. Cu plusuri si minusuri. O lista care se schimba mereu.

2.Interviu: Claudiu Moga Dan ne vorbeste despre cicloturism: pentru ca mereu sprijin turismul indepedent, ceea ce face Claudiu m-a fascinat. Si vad ca nu sunt singura din moment ce este un articol atat de popular.

3.Site-uri de travel pe care le folosesc si recomand: inca un articol practic in care va povestesc despre siteurile pe care le folosesc si pe care nu ezit sa le recomand. Din nou, lista se mai schimba.

4. Cadouri Handmade pentru Valentine’s Day si Dragobete: sunt o mare sustinatoare a tot ce inseamna hand-made si , personal, prefer sa fac un astfel de cadou in orice ocazie.

5.Cele mai romantice locuri pe care le-am vizitat: din nou un articol practic, cu sfaturi personale pornite din experiente personale.