They shoot stuff, don’t they? Chatbox VII Shutterbug

Nota: articolul a fost rescris in urma pierderii unei parti din continut, asadar va rog sa scuzati lipsa detaliilor de data aceasta. Multumesc , Alex , pentru inspiratie (a se citi: am dat un ochi la tine pe blog si am luat ce aveam nevoie).

ChatBox VII: Shutterbugs a fost o editie speciala. De fapt, despre foarte multe editii pot spune asta, dar de data aceasta m-a prins ca o manusa.

Joi, 25 oct 2011, am ajuns in Joy’s cu nitica intarziere pe motiv de sedinta la work. Dar nu s-a suparat nimeni pe mine, asa-i? Pentru ca se pare ca toti am fost ‘incurcati’ de obligatiile de work, s-a schimbat nitel agenda (ordinea) si subsemnata a deschis discutiile cu …Pinterest. Si nu numai pentru ca am vorbit despre locuri de pe net unde putem hosta poza, despre watermark si cum sa ne protejam impotriva furtului de poze : apropo, o data lasata poza “libera” online, va puteti lua adio de la ea ca o copiaza cine doreste.

Am rugat apoi fotografii prezenti sa ne ajute cu sfaturi , tinand cont ca in curand ne vom plimba pe strazile Budapestei. Discutia mi-a adus aminte despre ce am invatat cand foloseam un aparat foto manual, pe film.

A urmat Adrian Rotar cu o pledoarie pentru Instagram. Am realizat ca fiecaruia ne place altceva la aplicatie. In timp ce eu sunt intrigata de formatul patrat al pozelor, Adrian nu e ; in timp ce multi folosesc acelasi filtru la fiecare poza, eu le schimb in functie de subiect.

Pe final, desi am fost in numar relativ mic, am purtat o disctuie libera pe teme foarte interesante. De la colectarea selectiva a deseurilor la religie, trecand prin subiecte grele ca si “a fi gay”. A fost fun, toti au fost deschisi la minte. Iar lumanarile ne-au dus tocmai in atmosfera de Halloween.

Unul dintre fotografi a castigat o invitatie la ultimul film din seria James Bond, asa ca doritorii au plecat de la Chatbox direct la film.

Chatbox ia o poza pe durata Sarbatorilor de iarna. Ne vedem in Februarie!