Puss in Boots : review de spectator

Vineri. Ora 18:15. Am marit pasul de la statia de tramvai pana la Galleria Mall ca sa pot ridica la timp bilete rezervate la Puss in Boots.

Ajugem la timp.Ridic bilete si ne gandim sa ne dezghetam undeva. Cum era deja 18:30 si filmul a inceput la 18:50…hai in lobby. Scuzati calitatea pozei , dar lumina nu este tocmai pentru fotografie (fara blit) pe acolo.

Puss in Boots a fost primul film 3D pe care l-am vazut. Si am ramas impresionata. Jur ca mi venea sa intind mana sa mangai pisoiul.

Despre film, numai de bine. Puss in Boots si vocea sa, Antonio Banderas, erau preferatii mei din Shrek, asa ca mi-a placut sa vad un film doar cu el…si Humpty Dumpty . Apropo: ce minte linistita a creat povestea? Ca Humpty cu Puss si cu vrejul de fasole au …absolut nimic in comun?!

Puss in Boots este egalat la mister, farmec si …senzualitate pisiceasca, de Kitty Softpaws (a carei voce este Salma Hayek). Ah ce as fi vrut sa vad si un pupic pisicesc.
Actiunea te tine lipit de ecran si vrei tot mai mult. In plus, se rade foarte mult la poantele turnate de Puss pe banda rulanta.

Nu am sa va dau detalii despre actiune pentru ca va indem sa mergeti la film. Da, eu, cea care nu a mai calcat in cinema din August 2010 (am vazut atunci Inception) sugerez sa mergeti sa vedeti un film haios si 3D.

Noi am fost la varianta cu subtitrare si sala era cam goala (cred ca am fost vreo 10) dar sunt sigura ca la varianta dublata vor merge multi copii.One thought on “Puss in Boots : review de spectator

  1. Pingback: Doua animatii pentru mici si mari | prinarad

Comments are closed.