In pasi de Tango prin Arad

Cand planurile se schimba ajungi la un eveniment foarte tare – In pasi de tango prin Arad -, te lipesti de ei, ba te mai inscrii si la cursuri…

Asa, sa va explic. Miercuri (23 august), am plecat in Parcul Reconcilierii pentru ca era concert de muzica usoara romaneasca. Doar ca a fost atat de agitat si plin pe acolo ca am renuntat inainte sa inceapa si am luat-o indarat spre casa, in ideea ca lasam camera foto si mergem la Picnic in Parc sa vedem ce e si pe acolo.

Cand am plecat spre Parcul Reconcilierii am auzit muzica pe Metianu dar am zis ca si asa e plina strada si am mers pe Goldis. La intoarcere am luat-o pe Metianu. Si hop, ce sa vezi: se dansa Tango. Am stat, am facut poze, am dat live-uri pe Facebook (cam multe, ooooooops). Dar am si cerut informatii despre cursuri.

In cadrul Zilelor Aradului, “In pasi de Tango prin Arad” a fost organizat de scolile de dans Tango Vivo si Tango Evolution Arad. S-a dansat atat intre Perla si Belvedere (adica unde canta Fanfara inainte pe mal si unde am avut noi o editie Lecturi Urbane in urma cu ceva ani), cat si pe Metianu.

Stiam ca vineri (25 august) se dansa , din nou, pe Metianu de la ora 19 asa ca ne-am propus sa ajungem. Am filmat, am dat live-uri, am dansat, am povestit cu Daniela. Si a fost absolut minunat!

Am sa las imaginile sa vorbeasca de la sine, iar eu am doua propuneri pentru voi:

  • duminica, 27 august, sa ne vedem pentru o noua repriza de Tango pe Mal (intre Belvedere si Perla), de la ora 20
  • sa ne vedem la cursuri de Tango (eu am ales Tango Vivo: aici aveti pagina lor de Facebook)