Cartile lunii martie 2013

2013 Reading Challenge

2013 Reading Challenge
Cristina has
read 9 books toward a goal of 16 books.
hide

Haideti sa vedem cu ce m-am delectat in Martie:

  • The Carrie Diaries by Bushnell Candace: de mult nu am citit o carte intr-un weekend, dar a venit si vremea asta (din nou). Primul weekend in martie = o carte citita. Mi-a placut foarte mult, asa ca m-am si apucat de continuarea cartii (Summer in the City). Alex zicea ca daca citesc The Carrie Diaries o sa fie spoiler la serial, dar…nu a fost tocmai asa. Chiar mi-a placut cartea foarte mult si se pare ca serialul e bazat pe carti, nu o “copie” a lor.
  • Summer in the City (The Carrie Diaries 2) by Bushnell Candace: abia am asteptat sa citesc continuarea la The Carrie Diaries. Nu am reusit sa o citesc atat de repede ca si prima (in principal pentru ca am fost plecata si am avut o saptamana cam obositoare). Mi-a placut foarte mult cartea. Carrie e un personal foarte vesel, haios si de multe ori…naiv. Tot in cartea aceasta le cunoastem pe Samantha si Miranda, iar pe final apare si Charlotte.
  • Fifty Shades of Grey by E. L. James (book 1): am o love-hate relationship cu trilogia asta. Am trecut prin diverse stari; la inceput nu m-a prins, apoi mi-a placut iar acum mi-e drag de “inner goddess”-ul Anei si de ce stie sa comenteze “in fundal”. Da, e un roman erotic. Da, e ciudat. Poate PREA ciudat. Pentru mine. Pentru ca nu am inclinatii Sado-Maso. Pentru altii poate intra in alta categorie. Oricum, e pura fictiune din punctul meu de vedere si tare sper sa il citeasca doar domnisoare care au trecut de o anumita varsta.
  • Fifty Shades Darker by E. L. James (book 2): pe cat de ciudatica mi s-a parut prima parte din trilogie, partea a doua a venit ca un bandaj pe rana. E mult mai…romantica, mai finuta. Dar are si cateva parti mai “negre”. Foarte mult vanilla sex dar si sentimente. Daca reusiti sa treceti de prima parte, cartea a doua probabil ca o sa va fie pe plac.