Karaoke in Club Flex

Club Flex ne-a obişnuit cu serile de concerte şi karaoke (în localul de pe Unirii, iar recent şi pe tereasa din incinta Ştrandului Neptun). Aseară (6 august 2010), după trei reprize de ploaie #prinArad, distracţia s-a mutat de pe Ştrand în binecunoscutul loc de pe centru, unde s-a anunţat o seara de karaoke.

Participantă fidelă  la multe evenimente marca Flex, am purces – cu tot cu laptop şi prieteni- spre distracţie. Să tot fi fost ora 22 când am ajuns. Spre bucuria noastră, clubul era destul de bine populat. De la rockerii obişnuiţi “ai casei”, la fetişcane care păreau că au greşit clubul, toţi aşteptau începutul programului de karaoke.

După vreo două ore de aşteptare şi ascultat muzică rock de calitate, a început programul de karaoke. Fiecare cu talentul său… s-a cântat rock clasic dar şi muzică mai lentă. S-au cântat ever greens, s-a dansat, ba chiar ai putut jura că se înfiripă poveşti de amor sub ochii noşti. Cei mai curajoşi au mers la microfon, restul ne-am mulţumit să cântăm în fundal. Am putut asculta, printre altele, piesele „Zece”, „With or without you”, „Numai una”, „Woman in Love”, „Black Valvet”… Ca de obicei piesa celor de la Cargo, Aproape de voi, a fost cântată de toţi cei aflaţi în club la orele târzii din noapte.

Mulţumim, Club Flex, pentru încă o seară superbă #prinArad!