Jurnal de Femeie Simpla (56)

Astazi, sambata, 25 octombrie 2014 , din nefericire, trebuie sa merg la inmormantare. Daca primul post din serie l-am scris in ziua Parastasului de 40 de zile dupa Bunica (din partea mamei), a venit randul Bunicului (din partea tatului) sa paraseasca aceasta lume. Deja mi-e cam sila de Tanti Death ca prea ne-a vizitat familia in ultimii doi ani.

Afara….ma bucur sa vad cer luminat. La cat de urat a fost in zilele trecute, imi doream sa nu vina inca frigul si ploaia peste noi.

In casa…inca e placut. Nu au pornit incalzirea centrala dar probabil va urma intr-un viitor apropiat. Au pornit incalizerea centrala de ieri de la amiaza dar eu tin inchis caloriferul din camera peste zi.

In bucatarie…e gol si e nevoie sa fac cumparaturi. Din nou.

Sunt imbracata cu…postul e programat sa fie publicat inainte de inmormantarea bunicului, asadar…blugi negri si in functie de temperatura, geaca mai grosuta alba sau geaca de piele.

Ce seriale urmaresc: House Hunters International pe Travel; si noile episode din NCIS.

Ce carti citesc zilele astea: Medium Raw: A Bloody Valentine to the World of Food and the People Who Cook (Paperback) By (author) Anthony Bourdain. (puteti vedea cartile citite in 2014 aici)

Ce mai mesteresc eu…planuri si iar planuri. Pentru ziua mea, pentru anul viitor, pentru bloguri.

Un lucru planuit pentru saptamana viitoare…sa gasesc o idee de destinatie pentru ziua mea si cand as putea merge. Din ce am calculat, Parastasul de 40 de zile va fi in sambata dupa ziua mea, asadar va trebui sa fac altfel planurile de plecare.

Am invatat … sa am rabdare.

Sunt recunoscatoare… colegilor de la work.

Astept/sper….urmatoarea iesire din oras.

Nu uitati: sa dati , la noapte , ceasurile innapoi 1 ora. Ora 4 a zilei de 26 Oct devine ora 3.

Un citat/proverb favorit

“When autumn darkness falls, what we will remember are the small acts of kindness: a cake, a hug, an invitation to talk, and every single rose. These are all expressions of a nation coming together and caring about its people.”
Jens Stoltenberg (sursa)

O fotografie preferata

DSC_3939

Apus pe Mures. Duminica 19 oct 2014.