Jurnal de Femeie Complicata (106)

Astazi, sambata, 13 august 2016 , …sunt cu planuri de “testat” strugurii din..ograda proprie. Dap, au inceput sa se coaca!

Afara…e tot vara. Desi diminetile sunt cam racoroase.

In casa…ma uit cat de frumos cresc puii mei de avocado. Unul din ei are deja 1 anisor.

In bucatarie…am reusit sa inventez o reteta de “pizza adhoc” din pura greseala.

Sunt imbracata cu: haine de casa (pantaloni scurti, tricou, flip flops)

Ce seriale urmaresc: House Hunters International pe Travel (NCIS e in vacanta pana la toamna), Pokemon (da, animatia, si da, cea din anii 90)

Ce carti citesc zilele astea: Destination Unknown by Agatha Christie

Cartile citite in 2016 le gasiti aici.

Note to self: daca stergi un email din google accounts, tot ce aveai pe Google Play Books va disparea in neant. Dap, am reluat putin din carte pentru ca nu mai aveam cartea sau bookmarkurile…

Ce mai mesteresc eu: am reusit sa pun la punct un plan editorial pentru Looknwalk.info. Pe moment este site-ul pe care ma focusez. Cu ocazia asta va invit sa dati like paginii de Facebook daca nu ati facut- deja.

Un lucru planuit pentru saptamana viitoare…sa reusesc sa scriu suficiente materiale pentru saptamanile care vin . Planuiesc o noua iesire in Transilvania si , desi voi merge cu laptop dupa mine tura asta, tot nu as vrea sa lucrez mai mult de cateva ore pe zi cat sunt acolo. Si da, urmariti-ma pe Instagram pentru ca voi posta live poze ! (ma rog, acolo unde voi avea semnal la telefon).

Va trebui sa imi aloc timp si editarii celei de a doua carti pe care am scris-o anul trecut.

Am invatat…sa nu ma tem de viitor, dar sa am mereu cel putin un alt plan la indemana.

Sunt recunoscatoare…familiei, pretenilor si tuturor care ma ajuta si sustin cand anunt ca mai fac vreo nebunie; gen: back to freelancing!

Astept/sper…sa ajung si sa trec de milestoneuri pe blogul in Engleza. Prima este 50 de like-uri pe Facebook pana la sfarsitul saptamanii. Ma ajutati?

O fotografie preferata

_20150812_103149

Poza a fost facuta anul trecut in Budapesta la Festivalul Sziget . Si da, mi-e dor de oras.