Despre PrinArad

480753_10151496961823396_945294401_nPrinArad.info se adreseaza tuturor celor care vor sa citeasca despre Arad si imprejurimi; sau vor sa mearga la diverse evenimente in preafrumosul orasul de pe Mures.

In plus, se vrea un blog de turism si life-style cu sfaturi pentru cei care prefera turismul independent, cu buget redus.

Articolele sunt scrise de Cristina Puscas, blogger care scrie din 2005 in online. Ea scrie preponderent in Engleza (pe turism) iar PrinArad.info este un hobby de care nu se poate desparti.

Absolventa a unui Masterat in Administrarea Afacerilor si detinatoare a diplomei de Manager in Turism, Cristina scrie de la varsta de 15 ani (cand a publicat primul articol de turism in anuarul liceului unde invata – actualmente Colegiul National Moise Nicoara).

Din August 2005 activeaza mai ales in mediul online, avand la activ si 5 e-books (3 IT si 2 travel). In mediul scris, a fost co-autor al unei carti pe teme de contabilitate si a publicat o carte de travel (Engleza, 2014), iar inca una de travel (Engleza, scrisa 2015) este pregatita pentru publicare. A publicat articole pe teme de contabilitate, Human Resource Management si turism in reviste din tara si strainatate pana in 2011, inclusiv.

Din Octombrie 2007 a lucrat pentru o companie din USA din domeniul turismului. A inceput ca si scriitor pe turism, apoi ca si consultant in turism intr-o agentie din USA.

Din August 2016, a revenit la pasiunea de a scrie full time, pe blogurile proprii.

Din Septembrie 2016, Cristina lucreaza ca si content marketing specialist pentru o companie din Olanda, tot in domeniul turismului.

Din Februarie 2017 focusul principal este social media (organic) pentru aceeasi companie din Olanda (si inca scrie pentru ei, cand are timp).

In 2013 Cristina a scris cartea “Exploring Europe Together. A Couple’s Guide to Europe” (publicata sub pseudonim: Traveling Cricket)

Poti cumpara cartea de aici:
>>Create Space E-store
>>Amazon.co.uk
>>Amazon US

In 2015 Cristina a scris cartea “Budapest for Budget Travelers” (care este planificata spre publicare pentru 2017).

PrinArad a luat fiinta in 2010 la initiativa lui Daniel . Din august 2011 , Cristina a ramas singurul blogger , transferandu-se astfel si proprietatea blogului. In urma ultimului rebranding Cristina a decis sa pastreza tematica de turism , alaturi de tot ce tine de Arad, condimentat cu putin lifestyle. Alex participa mereu cu editarile video de la evenimente.

Contact: prinarad [@] gmail [DOT] com
Twitter: prinarad
Google
Facebook Page
>>descarca aplicatia GRATUITA pentru Android

Misc:

Citat favorit: “When you’re young, your whole life is about the pursuit of fun. Then, you grow up and learn to be cautious. You could break a bone or a heart. You look before you leap and sometimes you don’t leap at all because there’s not always someone there to catch you. And in life, there’s no safety net. When did it stop being fun and start being scary?”- SATC

Domain Authority (Aug 2017) PrinArad.info: 26

3 thoughts on “Despre PrinArad

  1. Pingback: Oraşele devin vizibile pe internet. Arad

  2. Pingback: VAND Dell Inspiron Mini 1018 | prinarad

  3. Pingback: VAND Camera foto Fuji FinePix S3200 14MP | prinarad

Comments are closed.