Impachetati si…la drum

Am reusit sa inghesui tot ce am nevoie pentru 5 zile in Budapesta intr-un rucsac de laptop (logic, fara laptop in el). Reusesc in ultimii ani sa calatoresc cat se poate de “light” , dar de fiecare data cand plec pe undeva parca se mai micsoreaza bagajul.

De data asta am decis sa las acasa flanelul dar sa imi iau o geaca ceva mai groasa. Astfel cu doua bluze pe dedesubt, e totul ok. Am intrebat la pensiune daca sunt prosoape in camera – chiar uitasem de data trecuta – si cum raspunsul a fost pozitiv, am mai putut sterge ceva de pe lista. Nu merge cu mine nici netbook-ul, dar merge jurnalul si o carte pe care o citesc acum.

Asadar, lista suna cam asa:

  • de baza: tricouri cu maineca scurta, tricouri cu maineca lunga, camasa, lenjerie
  • pentru afara: geaca , blugi, manusi, bandana
  • esentiale: bilete de tren, buletine, adresa de la pensiune (harta o luam de acolo)
  • misc: telefon, incarcator, jurnal, pixuri, flip flops
  • “medicinale”: contraceptie, vitamine, ibuprofen, carefree, crema de fata, balsam de buze, dezinfectant pentru maini, plasturi

Ce imi doresc de la Budapesta? Sa ma duc iar la Muzeul Transporturilor (l-am vazut in 2007), la Zoo (2008), la Piata de Craciun (2011) si evident la Hard Rock Cafe . Am facut o lista cu vreo 10 muzee unde as vrea sa ajungem… in plus mai sunt Cetatea, Citadela si Castelul.

2013 sper ca ne va prinde pe undeva pe centru , facand poze la artificii. Si bucurandu-ma de fiecare secunda cu sotul meu, in orasul nostru favorit.