Review: Hotel Lords, City of Westminster, Londra

Dupa ce am ales zborul pentru Londra a trebuit sa aleg si cazare. Ma uitasem la ceva hosteluri dar am gasit preturi cam maricele si fara mic dejun inclus. Asadar, am decis sa cer putin ajutor de la prietenii mei care lucreaza in turism, in Romania. Cei de la Eximtur (merci Mihai si Cristina!) mi-au dat doua variante de hotel pentru preturi relativ mici pe camera. Am ales Hotel Lords, pentru 226 euro, 4 nopti, 2 persoane, cu mic dejun inclus.

Pe siteul lor scria ca se afla aproape de statia de metrou Bayswater..si asa si este. Plimbarica de la metrou la hotel este de cateva minute (insa pe site nu iti zice exact cat de usor este. Practic faci stanga la prima strada iar apoi din nou stanga la biserica. A doua intersectie este cea cu hotelul). Evident ca noi am venit de la Paddington pentru ca , oricum era tot in zona, tot pe Circle Line de la King’s Cross, iar pe site scria 10 minute de mers de la statie. Ne-am plimbat…mult si bine, ba a trebuit sa intrebam lumea sa gasim locul. Insa toti au fost super super draguti. Iar zona unde stam noi este turistica. Plin de hoteuri, magazine, restaurante….

Ce nu mi-a placut cand am ajuns a fost ca am stat o ora si un sfert sa se elibereze camera. Am ajuns putin inainte de 1 p.m. GMT si am stat pana la 2:15 p.m. GMT dupa camera (pe siteul hotelului era anunat check-in-ul pentru ora 2 p.m.). La cat eram de obositi exact asta ne-a mai lipsit… si nu era o varianta sa lasam geanta in lounge ca sa mergem noi la plimbare.

Cand am primit camera, era putin cam rece …dar avem incalzire pe curent. Si baia in camera si tv in camera, cu 174 posturi britanice (si vreo 500 posturi de radio). Si wi-fi care nu a mers de loc pe toata durata sejurului .Apa calda este tot timpul iar zona este chiar linistita (intr-o seara vecinii de hotel s-au gandit sa fie ceva mai galagiosi dar nu pentru foarte mult timp, din fericire). Micul dejun continental este format din doua bucati de bagheta (paine integrala si alba), 2 bucati de unt, 2 de gem, cafea si suc de portocale. Pentru mine, suficient… pentru iubitul meu…cam putin.

Avem si priza normala (type B, ;cum este in Romania), asa ca nu ne facem probleme. Hotelul ia un 8 din partea mea. Ce il trage in jos este lipsa internetului (sau ma rog, lipsa lor acuta de chef sa ii dea de cap la access pointul de pe etajul unde am stat noi, ca le etajul 1 era sincron iar la receptie mergea netul).

Photo credit: booking.com

One thought on “Review: Hotel Lords, City of Westminster, Londra

  1. Pingback: Din nou la Londra: martie 2013 | prinarad

Comments are closed.