Review:Hard Rock Cafe Budapesta

Prima reactie cand am vazut Hard Rock Cafe in Budapesta a fost..WOW. Eram in Piata de Craciun si ne uitam la diverse , cu camerele foto si telefoanele la indemana. Am ramas putin masca apoi m-am dus glont sa vad preturile. Din fericire nu erau chiar exagerate (dar nici mici), insa ne-am permis sa ne delectam cu ceva pe acolo.

La intrare ne-au intampinat doi Americani de la mama lor (unul din California – am auzit cum vorbea cu o tipa din Mexic) iar noi ne-au luat in primire picolitele, cu o Engleza perfecta. Vai, ce bine era! Dupa cum stiti, in Budapesta cu Engleza nu faci foarte multe (din pacate).

La masa a venit un baiat tare dragut (si foarte guraliv) care intr-o Engleza Americana perfecta ne-a luat comanda. Eu am cerut o salata de pui, iar baietii burgeri si bere.

Pe tot parcursul mesei, chelnerul a venit sa ne arate ce au ei de vanzare chiar la intrare (e un mic magazin inainte sa cobori la cafenea) si sa ne intrebe daca mai vrem ceva. Printre intrebari au fost si cele de unde suntem si daca stiam de Hard Rock Cafe (da, de cele din Londra, Paris si Bucuresti, stiam…)

Cand a venit nota ne-a mai plecat zambetul de pe buze, dar pentru trei persoane nu am platit exagerat. Cafeaua mea a fost 430 ft, o bere 500 ft, burgerul legendary 2900 ft si cel cu pui la gratar 3100 ft.

Cum ajungeti la Hard Rock Cafe: luati orice metro pana la Deak F. Ter si la iesire alegeti iesirea spre Piata Elisabeta. Faceti stanga, treceti pe langa Coffee Heaven Starbucks si faceti stanga din nou. Pe strada in jos , pe partea stanga veti vedea cafeneaua.

Eu am ramas foarte placut impresionata de acest loc, mai ales ca si muzica a fost pe placul meu. Insa , suvenirurile sunt exagerat de scumpe. Am vazut tricouri la 4500 ft, iar noi am luat 4 insigne cu 2500 ft.