Final de Ianuarie 2015 pe Malul Muresului

Exista un moment al zilei cand culorile sunt absolut dementiale. Undeva imediat inainte de a apune soarele dar inainte sa se faca intuneric. Iarna culorile bat spre cupru sau rosu. Am avut norocul sa ies pe Mal pe sfarsit de ianuarie tocmai la un asemenea moment.

DSC_4220

DSC_4221

DSC_4222

DSC_4223

DSC_4224

De cand s-au mutat ai mei la casa, drumurile mele pe Mal s-au rarit…ba chiar in ultima vreme, au tins spre zero. Asa ca dacat tot am prins o zi relativ draguta, am iesit la pozat. Ce? Pai o pista albastra aparuta pe trotuarul dinspre Mures – aia e pista de biciclete? Sa stiu si eu, ca loc de pietoni nu am vazut langa ea…A si hidosenia de pasarela – neterminata.

M-as consola cu gandul ca poate, de pe pasarela, s-ar vedea ceva apusuri faine – acum le poti prinde fie de sus de la Astoria (Continental), fie de pe Podul din Micalaca – dar cred ca totusi, e cam jos pasarela pentru asta.

Muresul l-au nenorocit si acolo – ati vazut cat e de ingustata albia sub pasarela?! Nu era Lunca zona protejata? Sau porneste doar de mai incolo? Intreb pentru ca pasari din lunca / padure am vazut ca vin spre oras vara fara nici o problema.

Ma doare sufletul cand vad ce face dl primar cu orasul asta. In curand nu o sa mai avem unde sa ne plimbam, sa facem poze…sa facem ceva.

Toate pozele sunt facute cu Sony Xperia M2 Aqua si sunt editate in Zoner doar pentru a le redimensiona si a adauga watermark.