[P]Farmec – Magazin nou in Arad

dsc_2150

Am primit cu drag saptamana trecuta invitatia la deschiderea magazinului Farmec din Arad, azi, marti 15 noiembrie 2016. Sortii au facut ca mi-am trimis jumatatea (pe motiv de work din partea mea). Jumatate care a venit acasa incatantat de magazin, de produse si de eveniment. Ah si cu multe poze. Hihi.

Farmec este cel mai mare producator roman de cosmetice, compania comercializand produse in peste 30 de tari, iar in Romania are 11 magazine proprii.

Magazinul Farmec il gasiti pe Bulevardul Revolutiei nr. 66 si va ofera, in cei 70 mp, nu mai putin de 400 de produse.

dsc_2139

dsc_2140

Recunosc ca nu stiam pana acum faptul ca produsele de ingrijire a locuintei din gama Nufar si Triumf sunt sub marca Farmec, desi le folosesc. Numai bine ca am vazut un nou produs pe care intentionez sa il testez in viitorul apropiat. Nu cred sa existe doamna sau domnisoara care sa nu stie de gama Gerovital sau ojele Farmec, insa.

dsc_2141

dsc_2142

dsc_2203

dsc_2146

dsc_2143

In perioada 15 -26 noiembrie aradenii beneficiaza de reducere 20% la orice achizitie din magazinul Farmec. Cum ar veni, ca tot e pe drum Mos Nicolae, eu zic sa le faceti o vizita!

dsc_2167

dsc_6261

dsc_6262

Multumim pentru invitatie si pentru cadoasul primit! Ma bucur enorm pentru ca aveam in plan sa testez aceasta crema!

Credit Foto: Alex P. pentru PrinArad.info

4 thoughts on “[P]Farmec – Magazin nou in Arad

  • Evenimentele sau bloggeri? 🙂 Eu nu ma consider “blogger din Arad”. Sunt blogger de turism, specializat pe Europa, asa ca nici nu ma astept sa ma invite lumea la evenimentele la care oricum nu ma duc :)) Pentru Farmec am o afinitate aparte (sunt jumate Clujanca) si am decis cu jumatea ca e un eveniment care merita.

    • Eu am decis un urma cu ceva timp ca nu mai duc la evenimente unde unii “fotografi” decid sa bage blitu in ochi la public (poza de aproape, fara permisiune). Iar la targuri, e pierdere de vreme. Am trecut pe la festivalul vinului si am zis ca nu scriu…de rusine. La targul asta de iarna e fix la fel. Acelasi lucru ca si anul trecut, nimic nou…so, n-am ce scrie.
     Bloggeri din Arad nu prea mai stiu nici eu, dar, repet, eu am decis sa ma retrag din evenimentele “dedicate” cu ceva timp in urma.

Comments are closed.