Europa…cu avionul

Din 1 martie suntem pe drumuri…eu cu treaba, Iubi cu mine (ca asa e frumos si romantic, nu?). Am zburat din Timisoara (TSR) pe Roma Fiumicino (FCO) cu WizzAir, un zbor care mi s-a parut foarte scurt si fain. Asadar, cateva zile (adica 7) am facut purici prin Italia : Roma, Vieste, Roma…pe scurt. Pe lung, voi scrie..la un moment dat. Acum sunt cam pe fuga.

Joi, 8 martie 2012, am zburat la Atena de pe Roma. Un zbor mai lung, cu ceva norisori, dar la fel de placut alaturi de EasyJet. Nu degeaba sunt cel mai bun low cost din Europa (au luate cateva premii, chiar si anul trecut).

Atena la prim vedere mi s-a parut haotica. Dar , o data ajunsi la hotel, a fost mult mai bine. Hotel Soho se cheama locsorul de care ne-am indragostit instant. Camera mare, baie in camera, TV, aer conditionat, apa fierbinte, frigider…personal absolut minunat. Ah da si tv-ul merge pe canale in Engleza, iar wi-fi-ul zbarnaie (de pe wi-fi de la hotel , din camera, scriu acest post).

Zau daca ai zice ca e criza (aici sau in Roma) dupa cum misuna turistii prin ambele locuri.

Pe aici vom sta pana in 13 martie cand ne intoarcem pentru doua zile la Roma, un oras fata de care am “mixed feelings” pe moment. La prima vedere mi se pare cam “tras de par”. Sigur, are foarte multe chestii de vazut , dar este foarte turistic. Sa vedem cand ne intoarcem daca ne vom schimba parerea.