Doua animatii pentru mici si mari

Dupa cum stiti, eu calc la cinema foarte des. Adicatele am fost la Puss in Boots in Noiembrie 2011 si de atunci…pauza.

Pentru ca , in cele din urma, s-a prins de mine un joc (Minion Rush) am zis ca ar fain sa vad si Despicable Me 2 la cinema 3D. Prima parte nu am vazut-o la cinema.

Si am fost…sambata trecuta. Si ne-am distrat de mama focului plus ca am avut noroc de o sala goala si linistita (adica fara prunci cu lipsa de maniere).

Cum sambata am castigat la “razuiti” 1 +1 gratis, adica 2 bilete la pret de unu, am zis sa profitam si sa mai mergem la ceva. Alex a sugerat Turbo , tot animatie si tot 3D. Vazusem trailerul si a parut interesant.

Ieri, am decis sa mergem sa vedem filmul. De data asta nu am avut parte de sala linistita. In fata noastra s-au aratat – DUPA ce a inceput filmul – o gasca de vreo 5 prunci fara insotitori care au facut mizerie si galagie tot timpul. Plus ca s-au tot ridicat de pe scaune si au facut ture prin sala.

Dar eu voiam sa vorbesc de filme…

Despicable Me 2 a fost absolut demential. Doar ca Gru numai “despicable” nu e. Plus ca se si indragosteste. Iar sarea si piperului sunt minionii.

Cat despre Turbo, a fost destul de ok. Un melc care ajunge in nitrogenul unei masini de curse. Un melc care voia mereu sa poate merge in viteza. Cu noroc ajunge sa castige o…cursa de masini.

Despicable Me 2 il recomand cu drag, tututor. Pentru Turbo, am o mica retinere. Cred ca e mai bine sa fiti fani masini sau Top Gear daca vreti sa mergeti. Dar, mesajul filmului este super: nu renunta la visul tau , niciodata!