Cum a fost vineri prin Arad

Dupa cum anuntam ieri, weekendul #prinarad s-a anuntat unul foarte plin… sa incepem cu ziua de vineri, 12 noiembrie 2010.

Am inceput periplul “nocturn” cu Flexul. Cristi Bordas mi-a spus ca va canta cu o domnisoara foarte talentata, inaintea recitalului trupei maghiare. Asadar la 8:30 p.m. am ajuns in Club Flex, am stat si la repetitii iar apoi la concert. Laura impreuna cu Cristi au cantat : In cautarea sufletului, Doua maini, 2000 de ani si Nebun de Alb. Emotionata, domnisoara nu si-a luat ochii de la familie si prieteni. Felicitari! Am auzit din surse sigure ca va fi pe lista celor ce vor canta la party-ul dupa Lecturi Urbane Arad editia 3 (shhhh, inca e secret, da?)

Pe la 9:30 p.m. am dat o fuga pana in Club Nerv in speranta ca mai avem loc la Cargo… am pierdut speranta insa… era plin si nu mai erau locuri decat in picioare. [Mi-a facut placere intalnirea cu Gabi de la WWMP, cu Rolly si cu dl Sarandan de la Vestic.ro. Insa, cu ceva strangere de inima, am decis ca “data viitoare” (prefer sa raman cu amintirile placute de la concertul din Aprilie 2010) si am innapoi de unde am venit…

…numai bine ca am prins cam 2 ore din recitalul trupei maghiare. Au cantat piese in Engleza (ever-greens) dar si in Maghiara. La un moment dat, am decis sa jucam darts in timp ce ascultam.

Not a bad night! Din pacate, cineva (adica eu) nu a avut camera incarcata, deci am facut vreo 4-5 poze. Ufff.

(c)foto Cristina Puscas