Cristi Bordas a cantat in memoria lui Adrian Paunescu

Dupa cum stiti, luni, 8 noiembrie 2010 in Club Flex a avut loc concertul in memoriam Adrian Paunescu sustinut de Cristi Bordas si Florin Tatar.

Inceput undeva la ora 21, piesele folk pe textele lui Adrian Paunescu a tinut spectatorii cu sufletul la gura. Recitalul a inceput cu “Ruga pentru parinti”, cand s-a si asezat o apasare generala in sala. Dar nu pentru mult timp. Pana la ora 1 , Cristi si Florin au cantat…si au fost chemati la biss.

Am avut placerea sa vad Clubul Flex plin la un concert folk si sa vad un public foarte receptiv. Felicitari celor care s-au ocupat de promovarea evenimentului!

Iar marti, 9 noiembrie 2010, incepand cu ora 20:45, pe Baricada TV am avut placerea sa il vedem pe Crisi Bordas -impreuna cu Angela Varjaszi – in emisiunea lui Sorin Ghilea. Angela a recitat poezii superbe ale marelui poet, iar Cristi a cantat, din nou, celebrele balade folk.

Am urmarit mai bine de trei sferturi din emisiune si , ulterior am aflat ca aceasta a fost prelungita pentru ca au cerut telespectatorii (si cei online). Au fost foarte multe telefoane in direct, toate avand cuvinte de lauda la adresa realizatorului si celor doi invitati.

Pe Cristi Bordas il cunosc de ani buni – de pe vremea Teatrului Vesnic tanar. Si atunci canta piese ale Cenaclului, iar de atunci a inceput sa compuna si mai mult. Am ascult cateva piese compuse de el si nu pot spune decat atat: Cristi Bordas este un mare telent pe care mi-as dori sa il vad mai des prin cluburile aradene.

Va las in compania catorva piese:

Ruga pentru parinti; O filmare mai veche din Club Flex, impreuna cu Vasile Mardare.

Nebun de Alb

(c)video Cristina Puscas

One thought on “Cristi Bordas a cantat in memoria lui Adrian Paunescu

Comments are closed.