ChatBox IV – Social Media and Networking

Si uite ca, in sfarsit apuc si eu sa mai povestez articole in real time de la un eveniment. Joi seara, imediat dupa work, m-am impachetat netbookul si stickul de net si am plecat in Joy’s pentru editia IV a ChatBox, un eveniment ProTineret Vest.

M-a bucurat sa vad foarte multa lume prezenta la eveniment. Asadar, cand vorbim de social media, suntem intr-adevar trendy. O fi doar un trend de moment , ma intreb.

De 5 ani am cont de Facebook si Twitterul il folosesc cam tot de pe atunci. Ambele au fost cerinte de la work pe vremea cand in Romania inca nu se stia bine cu ce se mananca social media si Hi5 inca facea furori. Acum, de multe ori prefer sa ignor complet “canalele de socializare” si sa imi vad de treburile mele (postand doar din necesitate).

Ce e rau si ce e bun la social media? Se pare ca e un subiect care scoate manusile de box ale participantilor pentru ca s-au dezbatut multe pe aceasta tema. Oare cate reguli de bun simt ar trebui sa cunoasca ai nostri prieteni de Facebook cand ne trezim tag-uiti in tot felul de prostii?

Ce ne facem cu brandul nostru personal? Cum il intretinem si cum ne prezentam? Il intretinem doar pe Facebook sau si pe alte canale? Ce facem cu blogul nostru? Consider ca brandul personal trebuie intretinut pe toate canelele de comunicare, pastrand personalitatea celui care isi intretine brandul.

Si daca tot ma intrebam de unde apar toate nebuniile pe Facebook, cred ca nu mi-am gasit raspunsul in seara asta. Desi filmele, jocurile , muzica…si realitatea par sa fie cele mai importante.

PS: voi trece mai incolo castigatorul vocher-ului. Raman fara baterie.

Later edit: voucher-ul l-a luat Putnoki Timea .Sunt curioasa unde v-a calatori cu el.