Chatbox II: jocuri, premii, Diablo III

Cand anuntam evenimentul , va spuneam ca eu si jocurile nu prea avem tangenta. Lipsa de timp (mai ales in ultimii ani), dar si faptul ca nu m-a preocupat ideea de a investi intr-un joc de gaming, ah si sa nu uitam de lipsa mea de talet, s-au adunat in timp iar eu am jucat tot felul de jocuri dar niciodata nu am fost o mare fana. Joc strategie mai des decat altceva (Age of Empires II merge pe laptopul meu de zi cu zi). Insa soarta m-a tras de urechi joi in Joy’s si am castigat nu doar un tricou de la Gamesline, dar si DIABLO III, premiul cel mare oferit pentru bloggeri. Ah si un voucher (reducere 7%) pe care vreau sa il fac cadou celui/celei care imi scrie…de ce il vrea! E valabil pana in 30 nov 2012, pentru cumparaturi pe Gamesline.ro – magazin jocuri. Lasati comentariile voastre pana in 2 815 iunie 2012 iar Random.org va decide.

NOTA: pentru ca a mai fost donat inca un voucher pentru voi, sunt acum “la bataie” DOUA vouchere pentru reducere! Va rog , lasati comentariile voastre si soarta va decide cine le primesc!

Joi seara (24 mai 2012) in Joy’s alaturi de ProTineret Vest, Gamesline si foarte multi gameri aradeni ne-am distrat de minune cand am vorbit despre primele jocuri ce le-am jucat (si platformele respective), dar am atins si subiecte serioase , adica pirateria. S-a discutat despre developerii preferati (care nu prea au “puscat” cu statisticile oficiale prezentate de Edi).

Momentul culminant a fost extragerea premiilor. Felicitari tuturor castigatorilor. Cat despre print-screens din Diablo III, o sa asteptati nitel dupa ele ca inca nu avem pe ce sa il rulam. Dar oricum este in plan un desktop pentru varii chestii mai serioase, care va rula si jocuri.

A fost un eveniment unde m-am simtit in largul meu – desi numai gamerita nu sunt! Dar organiztorii si cei prezenti au fost absolut minunati!
Pana la urmatoarea editie Chatbox, nu uitati de vocherul care va asteapta la mine! Si keep on playing!

Nota:Un voucher a fost castigat de David. Al doilea va fi oferit la urmatorul Chatbox:)

Nota: Articolul NU participa la concursul cu articole post-eveniment!

PS: din motive obiective – lipsa de timp si altele – prelungesc concursul pana in 15 iunie 2012.