Chatbox Editia II pentru Gameri

La prima editie Chatbox (vezi info post-eveniment aici) am participat cu mare drag pentru ca sunt destul de aproape de lumea “tehnologiei”. Am un smarphone, un netbook, un laptop, lucrez online, am si doua bloguri (unul pe nisa de turism)…asadar ma pasioneaza ce apare nou pe aceste domenii.

Editia a II-a Chatbox are o tema cu care nu prea ma inteleg eu: jocurile . Cum ? De ce nu ma inteleg? Pai, sunt fata 🙂 Raman la parerea mea ca prea putine tipe au vreo tangenta cu jocurile. Si eu sunt antitalent declarat la capitolul acesta! Apoi, am un laptop antic pe care rulez cu drag si spor Age of Empires II (cu licenta, sic!) …dar nu m-am mai jucat de cateva luni bune. Cum de ce? Pentru ca nu prea am timp si de jocuri.

Si totusi, Editia a-II-a Chatbox – Gamers Zone, care va avea loc tot in Joy’s, in 24 mai 2012, incepand cu ora 18, promite un eveniment unic pentru Arad: o intalnire a gamerilor unde se va vorbi…de toate (de asta sunt ferm convinsa!).

Evenimentul este organizat, si de data aceasta, de Pro Tineret Vest. Tinerii promit sa organizeze cate o editie Chatbox lunar. Un moderator ofera informatia, iar apoi aceasta este dezbatuta de cei prezenti. De data aceasta Chatbox: Ediția a II-a – Gamers Zone are si un sponsor, si anume Gamesline – magazin jocuri (care promite si cateva cadouri celor care scriu despre eveniment).

GamesLine.ro a fost lansat in martie 2010 si are in portofoliu, printre altele, jocuri video si console.

Daca sunteti pasionati de lumea jocurile, consider ca este un eveniment unde va veti simti ca pestele in apa. Daca sunteti ca si mine, probabil o sa va vina pofta de joc (eu pe asta mizez!).