Cele mai citite articole in 2014

A venit timpul sa recapitulez (si sa ma bucur cand vad) ce articole v-au placut cel mai mult din ce am publicat pe PrinArad.info in decursul anilor.

  1. Aplicatii pentru Android pe care le folosesc: un articol publicat in Ianuarie 2012 si pe care il updatez destul de des (atunci cand renunt la unele aplicatii si folosesc altele de m-am indragostit). Articolul tocmai a primit un update in decembrie si este cel mai citit articol 2014.
  2. Cum sa o ceri in casatorie? Pentru ca nu sunt tocmai o fire romantica ma bucura sa vad ca ideile adunate in acest articol au priza la public.
  3. Servicii pe care nu le recomand: Cargus. Un articol din gama “asa nu”. Si , din pacate, in ultima vreme doar de rau am auzit de ei.
  4. Cateva reguli de bun simt: articol scris la draci. Din fericire, recent nu mai am parte de marlanii. Sau poate evit eu oamenii pe care ii stiu vinovati de asta.
  5. Sfaturi utile pentru a bune bani la pusculita: un articol din seria “sper sa va ajute”. Sfaturi practice, evident.
  6. Locuri romantice in Romania: recunosc ca prefer sa ies din tara de cate ori am ocazia – deh, pana in 2007 tot prin tara am umblat! – dar asta nu inseamna ca nu am si eu cateva locusoare preferate si aici
  7. Excursii de o zi din Arad: daca aveti ocazia sa vizitati Aradul, aflati ce puteti face si in jurul lui
  8. Cele mai romantice locuri pe care le-am vizitat: Budapesta, Londra si Atena la loc de cinste. Da, stiu, sunt ciudata.
  9. Outfituri de primavara 2014: ca sa vezi si sa nu crezi. Nu sunt de loc girly girl dar sunt foarte pasionata de Pinterest.
  10. Ce putem vizita in Atena: un articol foarte drag mie pentru ca a fost scris chiar din Atena