Cadouri Handmade pentru bunici si mame

Dupa cum stiti, am rugat-o pe Adriana sa ma ajute cu recomandari pentru daruri handmade de Mos Nicolae si Mos Craciun.

V-am povestit deja despre cadourile pentru cei mici. Acum vom sta cuminti si vom citi ce recomanda Adriana pentru bunicile si mamele noastre.

“Bunicii nu trebuie niciodata uitati. Anul acesta eu ma gandesc la o cutie de ceai . Pentru ca cele mai bune ceaiuri sunt cele ale copilariei, facute de bunica … cu putina miere si multa dragoste. Mana ei calda pe frunte, verificand temperatura. Tii minte, bunico ? Iar mai tarziu, cafeaua facuta de bunicul caruia ii tremura mana (intentionat) sa ajunga putina cafea si in farfurioara… ca farfurioara era pentru noi, nepotii. Ce stiam noi ca era cafea de cicoare ? Ne simteam adulti si importanti.

Mama… Asa-i ca nu sunt destule cadouri pe lume pentru ea ? Mama mea e mai sport, nu poarta multe bijuterii (decat daca sunt facute de mine, desigur ) asa ca probabul voi opta tot pentru o oglinda. Sau poate o farfurie minunat decorata . Si pentru ca e neaparat sa punem si o bijuterie, ma gandesc ca o brosa merge bine la orice. Si se poate purta si pe geanta. Pe bascute. La esarfe. Da.

Citeste si despre:Nota: PrinArad.info nu primeste nici un comision din vanzarea acestor produse. Le-am prezentat pentru a oferi o alternativa la ceea ce gasiti in magazine.

Toate linkurile au fost verificate in Feb 2013 si conduc spre produse ce pot fi achizitionate.

2 thoughts on “Cadouri Handmade pentru bunici si mame

  1. Pingback: Cadouri Handmade pentru doamne si domnisoare | Prin Arad

  2. Pingback: Daruri Handmade pentru cei mici | Prin Arad

Comments are closed.