Best of 2015: cele mai citite articole

Daca va mai aduceti voi aminte , intr-o vreme puneam articole in care va povesteam care sunt cele mai populare / citite articole pe blog (si daca nu ati stiut asta, cititi aici – 2014- , aici – 2013- , aici – primele sase luni din 2013 – , aici si aici, printre altele)

Pentru 2015, cele 10 cele mai citite / populare article sunt:

1. Ce poti face LEGAL cand vecinii nu respecta orele de liniste : conduce detasat cu peste 12000 vizualizari (cam de zece ori mai mult decat urmatorul in lista); un articol putintel controversat, scris in februarie 2015, dar in care am incercat sa va dau informatii practice legate de parte legala a problemei galagiei, mai ales…la bloc.

2.Servicii pe care NU le recomand: Cargus : un articol scris pe baza experientei mele din 2013. Din ce am citi pe site-urile de social media, Cargus o face din ce in ce mai lata, in loc sa se redreseze.

3.Aplicatii pentru Android pe care le folosesc : articol scris in 2012 si editat destul de des; in cele din urma l-am “curatat” putin dar am pastrat si numele aplicatiilor vechi pe care le foloseamsi care acum sunt…history.

4. Cum sa o ceri in casatorie? : un articol scris in 2011 si care contine cateva idei – sper haioase si out of the box – pentru atunci cand doriti sa va cereti in casatorie iubita (sau de ce nu, iubitul).

5. Tips&Tricks: Ce punem in carry on (si nu avem bagaj de cala) : un “evergreen” din 2014; intre timp am “evoluat” binisor la capitolul “ce duc dupa mine cand calatoresc”. Pentru cei noi intr-ale calatoritului light, articolul are cateva idei foarte bune.

6. Cateva reguli…de bun simt : un articol scris in 2012 , cand eram turata pe apucaturile de badarani ale multora; acum cred ca incepe sa nu imi mai pese ca ma indoiesc ca s-a schimbat ceva prin societate (sau mai stii?)

7. 20 Lucruri gratis pe care le poti face in Arad : un articol tare drag mie, scris in 2013. Am mai adaugat recent si un “bonus” la el. Ideal pentru cei care nu au fost inca #prinArad

8. Sfaturi utile pentru a pune bani la pusculita: din categoria “self help” testate pe propria barba, un articol cu idei si sugestii practice pentru ca la finalul lunii sa aveti bani; nu invers, adica.

9. Excursii de o zi din Arad : cand aveti o zi la dispozitie si nu mai aveti ce face in oras – cunosc sentimentul – aveti aici destule idei pe unde o puteti apuca.

10. Cele mai romantice locuri pe care le-am vizitat: articol scris in 2013, dar pe care il editez an de an dupa aniversarea de nunta. Adica adaug locuri noi.

2 thoughts on “Best of 2015: cele mai citite articole

Comments are closed.