Arad Rally 2015 – Foto blog post

Ce face omu cand se anunta cald afara si ocazia de a o lua pe dealuri? Se duce la Arad Rally desi nu are prea multe tangente cu masinile de curse. Imi plac cum arata , si cam atat.

Ca si anul trecut am fost pe traseul Conop-Nadas (PS6) sambata dimineata. Prima masina cica ar fi trebuit sa plece la 10 dar noi ne-am trezit putin cam fugariti cand am cautat loc de facut poze.

26 de masini in concurs plus 6 ale organizatorilor. Eu am apucat sa fac ceva poze …a durat pana m-am obisnuit cu shutterul de la Sony al meu cel nou (din Noiembrie). Apoi s-a gandit acelasi Sony sa ma anunte ca vrea o pauza ca s-a supraincalzit.

Cateva poze mai jos. Editate doar la marime si pentru a pune watermark.

DSC_4448

DSC_4449

DSC_4455

DSC_4458

DSC_4460

De aici am luat-o indarat prin Lipova spre un alt traseu. Sa imi traiasca GPS-ul si Google Maps din al meu supraincalzit Sony.

PS 11 a fost proba spre care ne-am orientat. Am oprit la o intersectie , am luat-o binisor pe jos pe drumul foarte scenic de altfel si am facut popas cateva ore. Ca proba incepea la ora 16:58.

Cum era lumina schimbata, si eu super obosita, am putine poze (si cam slabe).

DSC_4470

DSC_4479

DSC_4484

Per total, peste 22.000 pasi (confirm FitBit Charge HR). Aer curat, cald, oameni faini. Si multe insecte care s-au infruptat din al meu sot de ne-a luat cu spaima.