Arad: 1 Decembrie 2012.. evenimente?

Eh ash! Concerte, daca vreti, parade militare nici sa nu va treaca prin cap!

Daca anul trecut am fost la parada militara si la cea a fortelor MAI pe un frig de crapau oasele desi se anunta caldut pe sambata (6C), Primaria Arad nu prea are chef sa ne ofere ceva interesant.

Programul?

Vineri, 30 nov 2012

ora 19.00 – Concert extrordinar : The Edge, ANDRA, SMILEY – platoul Primăriei

Sâmbătă, 1 Decembrie 2012

ora 12.00 – Parada Portului Popular – pe traseul Piaţa Avram Iancu – Piaţa Primăriei
ora 18.00 – Concert folcloric extraordinar : Ansamblul Rapsodia Mureşana, Ramona Ancateu, Laurenţiu Ranca, Aurel Ungur, Viorel Leric, Daniela Dudaş, Ştefan Muntenaş, Dinu Iancu Salajan, Mirela Mănescu, Puiu Codreanu – platoul Primăriei

Duminică, 2 dec 2012

ora 19:00 – Concert extraordinar Filarmonica de Stat Arad, fanfara Crescendo Harmony, Ioan Gyuri Pascu – platoul Primăriei

Il gasiti si aici iar eu voi sublinia doar ce m-ar interesa : Duminica 2 Decembrie, ora 19 Filarmonica Arad. Detalii…poate mai incolo.

Si atunci cum sa nu fiu rea cand scriu despre evenimente de genul asta? Aradul a avut o importanta mare in cadrul Unirii dar se pare ca toti au uitat asta lasand Alba Iulia – care , nu contest, este un oras superb! – sa ia toti laurii si toti turistii.

Anul trecut speram sa mergem in Cetatea Aradului dar din cauza vremii nu s-a putut. Anul asta…nici macar nu ni se ofera ocazia. Si cu toate ca nu sunt eu mare fan al ceremonialurilor militare, retragerea cu torte a fost intotdeauna spectaculoasa.

Deci, cine are chef de o iesirea la un ceai peste granita? Sa mai schimbam aerul macar…