Apropo, ati chemat pompierii?

2013-01-17 18.49.35

Nu, doar o sala plina de ochi! De la tinerei spectatori la oameni in varsta…stiam ca Zoltan Lovas umple sali de teatru, in fond prin anii 2000-2002 ma duceam la absolut fiecare spectacol al sau. Iar Apropo, ati chemat pompierii? era (si este) unul din favoritele mele.

Spectacolul in regia Lianei Didilescu este unul dintre cele mai populare in randul spectatorilor din Arad. Si de fiecare data a facut sala plina. Zoli este un actor de forta caruia i se potriveste de minune rolul: un actor ramas fara job in ultimele 13 luni si care asteapta sa nu vina o telegrama.

Apropo,… este un spectacol care cere mult publicului, cere implicare, si de ce nu , putin talent. Am avut placerea sa vad in seara aceasta (joi, 17 ian 2013) cativa tineri foarte talentati care au intrat cu eleganta si haz in pielea personajelor propuse de Zoli, tineri care sper ca au niscaiva tangente cu arta dramatica.

Spectacolul s-a jucat pe scena Teatrului Ioan Slavici din Arad, in afara de aceasta seara, ultima data prin 2010 (posibil 2011, sursele mele sunt nitel neconcordante aici). Am ras acum , la fel de mult cat am ras in 2001 si credeti-ma, rasul (si plansul) e un motiv mare si lat sa iti aduci aminte de ceva!

Zoltan Lovas are lipici la …tot ce misca. Ce conteaza ca ti-a pus spuma de ras in cap sau ti-a dat sa mananci corn cu mustar? Tot se cheama ca ti-e drag de el si te bucuri ca ai ajuns pe scena!

Nu am facut poze in timpul spectacolului, desi lumea a si filmat, a si facut poze. Eu aleg sa respect actorii prin a-mi tine telefonul/camera in geanta. Dar mereu scriu cu drag despre piesele vazute.

Si va mai spun atat: stati cu ochii pe programul Teatrului si daca nu ati vazut piesa, faceti un efort de o ora. Merita inzecit!