Am nevoie de o mascota: astept sugestii

Dragii mei,

Bloggerita de la prinarad.info e in nitel impas. Am nevoie de o mascota, ceva sa ma reprezinte, sa fie la fel de zglobie ca si blogul (si posesoarea lui).

Nici logo nu am in prezent dar stiu de cine sa ma rog pentru acest lucru (Intre timp, logo-ul a aparut). Ramane insa problema…mascotei. Ideal as vrea sa pot duce mascota dupa mine pe unde umblu sa fac poze “personalizate” (stiti fazele cu pustii care fac poze cu papitoiul favorit si obiectivele turistice, nu? eu am vazut faza de genul la Roma, de exemplu).

Asadar va provoc. In August se fac 3 ani de prinarad.info si pana atunci as vrea sa am o mascota. Promit ca voi da si premii (carti, dar inca nu am o lista , voi adauga curand una la articol).

Ce vreau de la voi? O mascota. Daca e facuta hand-made si o pot agata la chei , de exemplu, cu atat mai bine.

Cum puteti participa? In primul rand vreau sa vad poza cu mascota si in al doilea rand sa imi dati datele voastre de contact (parca as pefera aradenii dar nu exclud si restul cititorilor). Unde puneti poza e alegerea voastra dar eu vreau sa o vad (asadar, puteti pune pe flickr si imi dati link, puteti pune pe instagram si imi dati link, etc. Daca folositi instagram sau twitter, va rog folositi hashtag #prinarad ). O data ce aveti linkul la poza puneti un comentariu cu datele voastre.

Data limita: aniversarea blogului e in 7 august . Asadar pana in 31 iulie as vrea sa aleg castigatorul.

Cerinte speciale: mi-ar placea sa evitati rozul si sa incercati sa va tineti de tema de travel.