Aliens, Vampires, Magic …sau Chatbox III

Joi, 28 iunie 2012, incepand cu ora 18 (ok, si un pic peste si zece) am ajuns la Chatbox III in Joy’s. Evenimentul este organizat de Asociatia ProTineret Vest si a ajuns deja la editia III.

Discutia a inceput cu tema Aliens vs Vampires, unde m-am declarat cam…cu nici unul. Am ales totusi vampirii, cu mentiunea ca nu cei din Twilight. Eu cand ma gandesc la vampiri, imi vin in minte cei din trilogia lui Anne Rice , vampirii din Underworld sau Blade. Aliens au avut o majoritate covarsitoare, insa.

Am trecut si prin tema cel mai prost film, unde Twilight a fost mentionat din nou. Si, da, continui sa imi sustin parerea ca e un film prost. Am vorbit foarte putin despre filmele facute dupa carti, dar si despre filmul preferat al celor prezenti.

De remarcat si discutia magic vs guns. Multa lume considera magia ca fiind o tehnologie pe care noi nu o posedam inca. Eu cand ma gandesc la magie, ma gandesc la un dragon de foc, de exemplu.

Seara s-a incheiat cu o tombola. Adrian a venit pregit cu premii. Eu am castigat un pahar cu Muppets, iar Alex un DVD cu Avatar. S-a mai dat un DVD cu acelasi film (Norbi e castigatorul), doua pahare si un carnetel foarte fain.

Si la aceasta editie a fost speaker Adrian Rotar, care alaturi de staff-ul evenimentului a facut o treaba buna. Eu abia astept editiile urmatoare Chatbox.