2010 pentru mine

Bag seama ca de pe la mijlocul lunii Decembrie apar pe bloguri articole care elogiaza realizarile blogerului respectiv in anul care sta sa plece. Recent am vazut si o leapsa (nu, nu am primit-o, dar cum paza buna trece primejdia rea…). Inainte sa incep cu realizarile mele va intreb: oare de ce nimeni nu scrie si de esecuri? Am sa o fac eu, fiti fara grija!

La capitolul realizari incep cu : Lecturi Urbane Arad! Pe la inceputul anului am tot urmarit ce face Adrian Ciubotaru prin Bucuresti… si am decis ca vreau sa organizez Lecturi Urbane si la Arad. Sansa mi s-a oferit cand l-am cunoscut personal pe Adrian in iulie multumita lui Daniel Mitre.

In Arad s-au desfasurat deja trei editii Lecturi Urbane, iar numarul persoanelor implicate creste de la o zi la alta. Multumim tuturor pentru ajutor si sustinere, in special lui CrazyMan si Baricada TV.

Urmeaza intalnirea blogerilor din iulie sau “Aradul in doua zile”, evenimentul pus la cale de Daniel si momentul in care am reusit sa il cunosc personal (“vorbeam” deja pe Twitter si YM). Tot in acele doua zile minunte i-am cunoscut pe: Roxana si Alex Farca (sau Lumea Mare), Corina Georgescu si Bogdana Dumitru. Foarte faini oameni! Abia astept sa ne mai vedem candva.

Iar pe Adrian Rotar tin sa il felicit pentru toate lucrurile frumoase care le face , inclusiv implicarea in Lecturi Urbane Arad.

Apoi, sunt foarte mandra de acest blog, care a luat nastere in August la initiativa lui Daniel. Suntem trei blogeri activi si cu mandrie anunt, din nou , ca blogul este partener media al Clubului Flex Arad si sustinator al Lecturilor Urbane.

La capitolul esecuri pun concursul SuperBlog 2010. Nu pentru ca am terminat pe 30 ci pentru ca am realizat ca in Romania criteriile de evaluare nu sunt de loc similare cu cele de afara. Din incapatanare am terminat concursul, ba chiar am primit si un voucher (pe care va trebui sa il si folosesc curand).

La capitolul viata personala ma limitez la a spune atat: multumesc celor care imi sunt aproape indiferent de certuri, divergente sau alte probelme. Si vreau sa mentionez cateva persoane mai speciale: Adriana – ador ceea ce realizezi tu pe domeniul handmade! -, Roxana, Alex si Emi – milioane de multumiri pentru filmari, editarile video si muzica cu care ne delectezi la party-uri!

Later edit: am uitat sa mentionez cele doua bilete de avion de la Blue Air castigate in urma unui concurs.

4 thoughts on “2010 pentru mine

  1. Daca la esecuri intra doar concursul SuperBlog, e chiar foarte bine. Asta e bilantul 2010 pentru tine doar in online sa inteleg?

    Craciun Fericit! 🙂

  2. @Dan: nu amestec jobul cu blogul deci nu am scris / voi scrie despre realizarile acolo; cat despre viata personala, o tin cat mai departe de net posibil. Asa ca, acest bilant are legatura cu PrinArad.info si tot ce tine de activitatile in online/offline la care iau parte. Evident ca puteam mentiona cele 4 emisiuni TV la care am fost invitata sau concertul Cargo din primavara… 🙂

  3. Pingback: 2013: dupa jumatate de an | prinarad

Comments are closed.